Hanne og Rolf

To deilige uker på Hanne og Rolf

Hage: Nytt sitrontre er på plass, papaya er plantet, fint å se at urter, paprika osv gror. Håper flere har nytt godt av det gjennom veinteren. Vi høstet og tilberedte pimiento de Padron og de smakte himmelsk!

Fjellturer: Ruten over til Veneguera, "bukkelegeret" opp bak huset og ned til El Cercado, fra Cruz Aldea og ut til Viso, flere runder på platået sør for Presa de las Ninjas. For oss nye rute opp bak huset, oppover dalen og ned i toppen av pueblo.

Kjøretur til San Mateo og øyas beste matmarked (?) - og så en liten smak av karneval i Teror. God mat både hjemme og ute - Acaymo, Gelatomania, Cubarestaurant i Puerto og pizzarestaurant ved siden av kirken i Puerto. Fin varme, fullmåne, alt vel i huset. Varmen er godt for oss, men litt foruroligende mtp klima og alt for lite regn. Noen arbeidsdager for Hanne siden kommunale og fylkeskommunale søknadsfrister ikke er koordinert med ferien. Får tro det ble ekstra gode søknader!