Jon og Edwina

Edwina og jeg har bodd to uker i huset. Været har vært bra, bare litt kaldere enn vanlig, men bading hver dag. Vi har gått et par nye turer. Den ene gikk fra Degallada de Aldea og langs en kjerrevei på sørsiden av landskapsrommet. Den tar av fra veien til Tasartico der denne går ned i dalen. Så går den i jevnt slagt fall helt til vi er på linje med San Nicolas og går derfra bratt ned til hovedveien. Vi haiket tilbake til den parkerte bilen på toppunktet.

Den andre turen var en av de fire turene rundt i Firgasområdet. Vi tok motorveien til Las Palmas, deretter lokalveien til Firgas, overnattet der og gikk halvparten av Rute 1 daget etter. Det var sinnsykt frodig og vakkert og med en utrolig blomsterprakt. På ettermiddagen kjørte vi til Cruz Tejeda, ned til selve Tejeda og deretter til Ayacata og ned til Mogan. Klimaet på nordsiden var kjølig, vindfullt og noe helt annet enn i Mogan. Interessant å oppleve den enorme forskjellen mellom nord og sør på øya.

Ellers driver de to tyske jentene den lille restauranten El tomate i Mogan Pueblo, med utmerket og rimelig mat. Men dessverre - de blir sannsynligvis kastet ut senere på våren fordi husverten skal bygge om det hele til luksusboliger.

Takk for deilig opphold fra Edwina og Jon.