Rune

Jeg var i Mogán to uker.

Første uke var skriveuke sammen med to, kollega Stig A. Nohrstedet og venn Bjørn Westlie. Andre uke 60-års feiring med familie.

Været var høyst varierende - første dagene var det uvær jeg aldri har sett maken til med lyn og torden og skybrudd. Vannet fosset gjennom dalen i elveleiet. Aldri sett så høy vannføring. Også noen fine dager - og uansett er det alltid fint å være i Mogán.

Siste uken fikk en dramatisk start da flyvelederstreik lammet trafikken den dagen mine første gjester skulle reise hjem og familien skulle komme nedover. Den endte med at min venn Bjørn Westlie ikke fikk reist hjem før mandag og familien ble ett døgn forsinket og kom ned søndag ettermiddag. Flyvelederne med gjennomsnittslønn på 2,6 millioner stod ikke spesielt høyt i kurs for å si det forsiktig.

Det er tidligere meldt om problemer med varmtvannstanken i badet oppe. Vi hadde elektriker som har oppgradert anlegget oppe. Han fant ingen feil, men minnet om at man må skru på bryteren som står til høyre for badespeilet. Den regulerer nemlig også strømmen til varmtvannstanken.

Jeg kjøpte inn ny solseng til terrassen. Den gamle var klar for søppeldynga.