Maja

En herlig uke.

For meg var det særlig spennende å se hvordan det var å være der med barn, barnebarn og venner. Huset fungerte over all forventning. Toåringen løp ikke ned til veien. To etasjer er helt topp. Ungdommen holdt til nede. Det var forbausende lite lytt, Trym på 2 år sov i garasjen, og vi hørte ikke en lyd oppe når han startet dagen ved "hanegal". Alle ble begeistret for både hus og turmuligheter. Takk til Nina som har utstyrt huset med mange fine strandleker. De ble flittig brukt.

Dyreliv: savnet geitene...., ikke et eneste brek hørte vi. Spurte på Acaymo, de mente at de bare beitet et annet sted. Jeg har ikke opplevd det før og håper teorien er rett.

Vi har og fått en svært husvarm katt. Veldig søt, blå øyne og svært kjælen, men den kan jo ikke bo der. Jeg bar den ut - etter hvert mer brutalt - katten løp inn (vi kan jo ikke ha dørene igjen heller, særlig ikke med små barn). Slik holdt vi det gående. Spurte Milagrosa, som sa noe om "no problema", og snart "muerte".

Hilsen Maja & co