Hanne og Rolf

To gode uker  - dels bare Rolf og Hanne, dels med voksne barn og svigerbarn.

Første uken i varmeste laget - rundt 30 grader hele døgnet. Calimaen får skylda. Det er ekstremt tørt over hele øya. Vi kjøret over Cruz de Tejeda en dag, og det var sterkt å se de store avsvidde områdene.

Låven rett nedenfor veien er endret. Nå er det mest kafé og bare litt (dyre) grønnsaker og andre varer, samt heftig discomusikk - ofte langt utover kvelden.

Acaymo tar godt i mot, likeså Gelatomania på promenaden. I år har vi spist flere ganger på La Cicalia på promenaden og vært fornøyd med både mat og service.

Tur over til Veneguera med tapas på torget er alltid deilig!

Har kjørt opp svingene og videre over til Soria. Nesten ikke vann i demningen. Fint å komme innover i landskapet ved å gå oppover grusveien fra der hvor den asfalterte veien slutter.

Tur opp bak huset her , over hylla og ned til El Cercado var også fint, men altså ekstremt tørt og litt ubehagelig å gå hylla - den blir på en måte smalere når det ikke er vegetasjon der.

Har gjort en innsats på taket over det lille soverommet oppe, og håper det vil gi mindre fukt når det en gang kommer regn igjen.

Hagen er fin - masse persille i år også!

Har utforsket litt nytt:

  • Soloppgang på stranden rett nord for flyplassen etter å ha kjørt gjestene dit, var helt nydelig. Fint å se lokalbefolkningen som gikk sine morgenturer, tok sine morgenbad og fisket i bølgene.
  • Kjørte til San Mateo som var en veldig fin liten by med et utall av barer og kafeer, og et imponerende konditori!
  • Gikk tur i barranco de Alonso etter anbefaling fra en av turbøkene, men det var ikke den helt store opplevelsen. En stund siden den beskrivelsen av et frodig landbruksområde var skrevet. Mest tilgrodd og utilgjengelig nå.
  • Kjørte til Tasartico en dag, og nøt bølgene og kaffe på campingplassen rett ovenfor stranda.
  • Kjørte til Playa de Tasarte - og nøt å være alene på stranda. Nesten flatt hav så det gikk fint å dyppe seg også.
  • Båttur med delfin-safari var skikkelig "touristic" og veldig fint!

Mangosesongen er på topp, og det er herlig!

Takk for nå!

Hanne og Rolf