Edwina og Jon

Edwina og Jon har vært her i 14 deilige dager. Været har vært stabilt pent og med temperatur mellom 22 og 27 grader. Perfekt vær for fjellturer etterfulgt av et forfriskende bad.

Vi gikk 4 turer sammen og Jon gikk i tillegg turen opp på Hylla og ned til agricolaen. De andre turene gikk til Montana de Tauro, Degollata de Veneguera til Mogan, Roque Nublo og San Bartholomé til Cruz Grande T/R. Den siste turen kan spesielt anbefales, selv om det er litt langt å kjøre (ca. 1 t). Vi gikk den såkalte Kongeveien, som er belagt med naturstein og omkranset av flotte steinmurer. Se for øvrig Turboka til Løvland. Turen fra Veneguera og hit er mer problematisk på grunn av løs grus.

Vi har spist godt både hjemme og ute og kan spesielt anbefale El Tomate, hvor de to tyske jentene driver fortsatt. Maten er både rimelig og meget velsmakende i motsetning til mange av stedene nede i Puertoen. Et unntak er den italienske restauranten «So good» hvor spesielt pizzaene kan anbefales. Acaymo holder også bra standard og gir oss 10% som før. Grillen har vist seg super til Kyllingfilét kjøpt fersk på Spar.

Edwina karakteriserer Casa Noruega som en oase i en ørken av masseturisme. Vi har derfor også nytt en del av dagen hjemme. Vi gratulerer med nytt flott skap og kan fortelle at vi har kost oss med diverse filmer på DVD. Ferske fiken fra treet nede ved veien kan anbefales, men pass på at de er skikkelig modne. De lar seg ikke modne etter at de er plukket. Etter hvert kommer også fiken på vårt eget tre.