Jon og Edwina

Vi har vært i Casa Noruega fra 28.10 til 11.11. og har hatt vidunderlige dager i huset, i puertoen og i fjellet. Som før har vi forsøkt å mosjonere en del, men med Edwinas to opererte hofter og diverse stents til hjertet, har vi forsøkt å finne relativt horisontale og ikke for lange turer.

  1. Turen fra Degollada de Tasarte til Veneguera. Bussjåføren ville ikke stanse der turen begynner og vi var nødt til å bli med til krysset ved nedkjøringen til Tasarte omtrent to kilometer for langt. Heldigvis fikk vi haik med to hyggelige Grancanariere opp til utgangspunktet. Edwina gikk til Veneguera, Jon gikk til Mogan i tillegg.

  2. Fra Agricolaen og ned til Puertoen , langs sekundære veier.

  3. Fra Degollada de Mogan og bort til Cruz Mogan

  4. Begynnelsen på turen fra Mogan og opp til Cruz Mogan (for tøft)

  5. En del av rundtur (circular Veneguera). Jon gikk hele.

  6. Jon gikk den vanlige turen opp på Hylla og ned til Agricolaen.

I tillegg har vi badet i Puertoen og på Taurostranden. På sistnevnte er dessverre restauranten borte og dermed folkelivet og bluesmusikken. Men stranden er fortsatt fri og herlig.

Vi har oppdaget to nye restauranter: En libanesisk som ligger i «Caille de pescador» nede i Puertoen. Relativt rimelig og med nydelig mat. Den andre ligger ca 200 m ovenfor Puebloen omtrent der bussen snur. Her får man øyas beste pizza, anbefalt av restauratøren for tidligere restaurant Olivia, som er stamgjest. Hyggelig lunsjterrasse, dersom man får sitte i skyggen. Lite hyggelig interiør. Kelner fra Roma med pondus. Acaymo har fått nye eiere, menyen er litt mindre, men ellers lik. Vi forsøkte oss med Casa Noruega og 10 % rabatt, men fikk lite forståelse for det. Lokalene er pusset opp og det er fortsatt et hyggelig sted.