Rune, Stig Arne og Ketil

Vi har vært her en uke. Det har i utgangspunktet vært en arbeidsuke, i hvert fall for Rune og Stig Arne, som har et felles bokprosjekt. I ren solidaritet har jeg (Ketil) også arbeidet, men neppe med samme intensitet som de to andre. Men resultatet har i hvert fall vært disse nye nettsidene til andelslaget.

Vi har hatt ganske faste rutiner: Frokost ved åttetiden, arbeide frem til tolv, deretter stranden for Rune og Stig Arne, mens jeg enten har tatt det med ro i huset eller syklet omkring på fotosafari - blant annet for å ta bilder til disse sidene. Så hjemme igjen ca kl. 16, ny arbeidsøkt, denne gangen til ca. kl. 19. Deretter har vi med god samvittighet gått løs på vinen. Vi har spist ute på Gladiatore (takk for tipset Jon!) og Acaymo. De øvrige kveldene har vi spist hjemme. Rune har laget middagene - svært godt!

Jeg nevnte sykkel: Jeg leide sykkel i Puerto, en ny forretning med helt utmerkede sykler til leie. 60 euro for en uke.

Som en vil skjønne: Ikke uken med de store utfluktene - det får bli neste gang!

Ketil