Jan Prytz

Vi kom som Sveins gjester. Fint opphold i huset, bra, men kaldt vær. Stor nedtur at appelsintreet har takket for seg, vi hadde gledet oss til fersk appelsinjuice til frokost. Ellers fungerte det meste i huset OK, også oppvaskmaskinen etter at tidligere leiertakere hadde ordnet med den. Vi fyllte salt siste dagen så nå er det nesten fritt. Oppvaskmaskinen bør kjøres minst en gang pr uke for å unngå at den kalker fast. Det finnes avkalkingstabletter å få kjøpt, trodde det var i oppvaskbenken, men fant ingen. Vannkokeren og kaffetrakteren kan også trenge avkalkning, prøvde å få tak i nødvendig remedium, men fant ikke noe i butikkene. Kan skyldes manglende spanskkunnskaper. Toalettet nede blei lite brukt, men vi oppdaget siste dagen at sisternen lakk slik at vannet rant hele tiden. Hadde ikke egnet verktøy for hånden og for dårlig tid til å se etter årsak, men sannsynligvis er det kalk her også. Ellers grønt og fint omkring etter regnet. Takk for trivelig opphold, håper på mulighet til å komme igjen.