Gro G.

Mitt opphold ble kortere enn beregnet fordi jeg ble syk før avreise og måtte utsette turen. Oppholdet gikk fint, godt vær i luft og vann. Ryddet litt i skuffer og skap på bad/ skjenk - mange "slanter" som sto der, ble kassert. En pakning under oppvaskbenk skulle Taisa skifte da det var liten lekkasje. Nettilkobling fungerte utmerket og gjør oppholdet enklere på mange måter.  Det nye høyttaleranlegget var meget godt. Frokostterrassen fungerer utmerket. Fint for meg med godt naboforhold til Synnøve Jensen som er i huset sitt i lengre perioder om vinteren nå. Fint med "Fruteria" rett over veien. Panaderia "Mateus" i El Hornillo er åpent fra morgen til kl. 13 daglig og har godt ferskt brød også. Mye turister alle steder og mange syklende turister å se langs veien opp dalen. Huser fungerer godt og de nye sengene er gode.

Det nyplantede appelsintreet var spinkelt, men 5-6 appelsiner var hyggelig å se. Håper at det vokser videre i årene framover.