Trude

Da har jeg tilbrakt min første uke i Casa Noruega som andelseier, sammen med min far, mann og to barn. Det var helt fantastisk å komme til sol og varme etter mørketid, sludd og stormer i nord. Huset var veldig rent og pent. Ble overrasket over hvor lite insekter som kom inn i huset og at vi ikke hadde besøk av en eneste kakerlakk! De nye badene var nydelige og velutstyrte.

Vi testet ut den fancye restauranten Valle de Mogan og ble imponert over spennende retter som ikke liknet noe vi har smakt før. Godt, men ikke veldig barnevennlig. Heldige var vi å få oppleve den lokale karnevalsfeiringen for barna i Mogan. I tillegg fikk vi oss en fin fottur opp stien fra vindmølla. Imponert over hvor frodig det har blitt! En annen dag leide vi pedalbåt fra stranda og badet masse i havet. Varm vind fra Afrika førte til 31 grader i lufta og herlig badetemperatur. Anbefaler å besøke den nyåpna libanesiske restauranten nedi Puerto de Mogan. Utrolig bra service og nydelig mat!

Mens vi var der ble det montert et nytt vindu og hyller i skapet på det største soverommet oppe. Sparbutikken ga oss en «Estrella» kjølebag som vi levnet i huset. Kjekk å ha med på stranda.

Vi håper at vi får muligheten til å tilbringe neste vinterferie i huset da det virkelig var en suksess. Avslutta ferien med to netter på hotell i Puerto de Mogan da ungene ville ha badebasseng.

Takk for oss! :)