Sol og Carl Ivar

Veldig trivelig å komme tilbake til dette deilige stedet. Vi har hatt en flott uke med kjølige netter og varme dager. Noen dager har tåken ligget litt utover morgenen, men fra tolv-tiden (noen dager tidligere) har solen vært der for fullt!

Morgenene har vært ganske late, med lesing og avslapping på terassen. På kveldstid har vi sett filmer, b,.a. "High noon", "Underet i Milano", episoder fra "Berlin, Aleksanderplatz", etc.På dagtid fartet vi en del med vår innleide bil. Hovedturen tok vi på søndag, dagen etter ankomst. Vi dro via San Nicolas til Agaete der vi tok innover i landet. Videre om Artenara til Ayacata, og derfra til sjøene ovenfor Mogan - og ned til Mogan. Mange som har vært der vil vite hva slags utrolig reise dette er gjennom en overveldende, vill og vakker natur!

Vi har nytt denne uken fullt, og vil nok kommetil å melde oss igjen.