Nina

Mer tid i Mogan gjør ikke at man blir lei, tvertimot, man vil bare ha mer! To og en halv uke er ikke nok!

LilleKitty og jeg kom nittende mars, og hun elsket varmen med det samme. Vi fikk noen dager sammen med morfar Solevåg, hvor vi anskaffet en liten trillevogn og et lite badekar til huset. Så var vi alene en uke, med turer opp i landsbyen eller turer til stranda, Kitty likte hverken hav eller is, for kaldt begge dele, men gikk igang med å flytte sand fra et sted til et annet, viktig arbeid. Jeg fikk også arbeidet, både i hennes formiddagslur og om kvelden. Fikk også prokrastinert fra jobbingen, ved å rydde i bad oppe og nede, kastet alt med utløpsdato i 97... 

Lørdag kom barnehage Strickert/Jansen. De sjekket ut strendene Almud, Tasarte og Taurito med hun lille, mens tyrilibok ble kladdet ferdig.

Vi fikk nydelige dager, hadde bl.a med vogn og sovende barn på langfredagsprosesjon i landsbyen. Gutta fant en super ny økobar (!) på terrassen til den italienske Gladiatore i landsbyen, helt utrolig fin. Vi likte også El Draguilo som ligger helt øverst i dalen. Jeg målte opp garasjen (kommende rom for barn...) og har noen forslag om en liten dugnadsjobb der til generalforsamlingen. OG jeg er glad det elektriske anlegget blir ordnet til mai, vi fikk konstant støt av å ta på oppvaskmaskinen, noe Kitty åverhådett ikke satte pris på.

Takk for oss!

Nina