Gro G.

Fin temp og stabilt vær midt i november. Naboen Carlos har satt opp parabol på sitt tak og fjernet flere av vanntankene, slik at utsikten fra vår terrasse nå er bedre. Appelsintreet er beskåret radikalt og man kan visstnok ikke regne med appelsinhøst de neste to årene.

Uteterrasse ved tørkestativet er en meget god ide - håper den kan realiseres i denne sesongen.

En nyinnkjøpt bok ( 2010) med meget god oversikt over turer i fjellet på Gran Canaria og mye nyttig stoff ligger nå til bruk for alle.

Veien gjennom fjellet nede i Mogan virker lovende!

Synnøve i Casa Jensen var der i hele november og skal tilbake i januar 2012. Hun er glad for å se på norske aviser før de kastes!Maurene på kjøkkenet er veldig flittige - Nippon hjemmefra kan kanskje hjelpe?

Gasseksplosjon til hotell Cordial ble utførlig omtalt i lokalavisene og førte til endel oppstyr i Puerto Mogán en formiddag.