Astrid og Ketil

Astrid og jeg hadde to strålende uker i Mogan. Første uken bare Astrid og meg, andre uken også med Rune.

Vi hadde gleden av å oppleve et skikkelig uvær første kveld og natt. Voldsom vind, voldsomt regnvær, og veldig grønt etterpå.

Vannet har kommet og gått litt, ifølge nabo Synnøve skyldes dette reparasjonsarbeider.

Vi spiste middag en dag på Zona Verde, det var veldig bra, og lindret litt på sorgen over at Tu Casa er borte.

Jeg hadde en litt spesiell opplevelse: Løp min årlige løpetur ned Venegera-dalen og over til Mogan. Og så, to km før Puerto, idet jeg så landsbyen langt nede og bare gledet meg til strand og hvitvin: Veien sperret av piggtrådgjerde! Ikke mulig å komme forbi, og jeg måtte ut på en lang og strabasiøs fjelltur for å finne en egnet vei ned. Det viser seg at dette skyldes bygging av et bananlager, se Canariajournalen.