Asbjørn

Fire uker med skiftende vær og temperatur, varm calima i julen, ganske kjølig og stormfullt nyttår. Dramatisk hendelse med gjest som fikk hjerteinfarkt, men ved hjelp av Katie (nabo) fikk vi ambulanse etter fem minutter!

Stelte litt i hagen, klipte hekk og andre planter. Da vi ankom var hjulene på grillen defekte, vi fikk laget nye av tre av vår lokale snekker. Kjøpte også inn et par solparasoller til terrassen på baksiden, samt at vi fikk en i gave av ovennevnte nabo. Denne er nok litt for stor og ruvende, men kan stå der i vinter slik at det kan vurderes.

Hadde møte med Taisa (barnebarnet til Millagrosa) og gikk igjennom ulike punkter til rehabilitering av huset. Dette tas videre i sommer. Har også innledet en prosess der vi lager en arbeidsavtale med Taisa. Det foregår en omfattende kampanje på Gran Canari mot svart arbeid i turistmiljøene.